timeline2

1930
1935
1938
1960
1972
1992
2021
Ο Μάρκος Πετρίδης, σε ένα μικρό εργαστήριο μόλις 80τ.μ., ξεκίναει την πορεία της ΜΠΡΑΒΑ, με οδηγό την φαντασία και την όρεξη του για δημιουργία.
Πάντοτε πρωτοπόρος, αποφασίζει να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων του και με μουστάρδα, σε μια εποχή που οι Έλληνες δεν γνώριζαν και πολλά για αυτό το προϊόν-θησαυρό.
Το εργοστάσιο Μ. Πετρίδης & Υιοί παράγει 3 είδη μουστάρδας: την απαλή, την πικάντικη με μείξη κίτρινου και μαύρου σπόρου και την Forte με αποκλειστικά μαύρο σινάπι.
Η επιχείρηση επεκτείνεται προσθέτοντας στα προϊόντα τις οδοντογλυφίδες, πάστα αντζούγιας και πίκλες σε μουστάρδα.
Εγκαινιάζεται από το Μιχάλη Πετρίδη το νέο εργοστάσιο της επιχείρησης στην Ελευσίνα, 1.500 τετραγωνικών μέτρων.
Η εταιρία Mediterranean Foods Α.Ε. εξαγοράζει τα σήματα της ΜΠΡΑΒΑ και τα επαναλανσάρει επιτυχώς στην αγορά.
Η εταιρία Mediterranean Foods Α.Ε. εξαγοράζει τα σήματα της ΜΠΡΑΒΑ και τα επαναλανσάρει επιτυχώς στην αγορά.

1930
1935
1938
1960
1972
1992
2021