Υλικά: για 2 άτομα
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 4 φέτες κασέρι
- 4 φέτες προσούτο
- 2 κ. γ. πάπρικα γλυκιά
- 2 κ. γ. σκόρδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ. γ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 2 κ.σ. μουστάρδα με μέλι brava
Για την κρέμα:
- 1 ½ φλιτζ. τσαγ. κρέμα γάλακτος
- +1 κ. σ. μουστάρδα με μέλι brava
- 1 ½ κ.σ. παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Σκουπίζετε καλά το κοτόπουλο με λίγο χαρτί κουζίνας και ανοίγετε το στήθος με ένα μαχαίρι δημιουργώντας μια τσέπη.
- Πασπαλίζετε εξωτερικά το στήθος με πάπρικα σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και αλείφετε το εσωτερικό της «τσέπης» με την μουστάρδα.
- Γεμίζετε με το τυρί και το προσούτο και κλείνετε καλά με οδοντογλυφίδες. Τοποθετείτε σε ένα ταψάκι που έχετε στρώσει με λαδόκολλα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45-55 λεπτά.
- Σε ένα μικρό και βαθύ τηγάνι, βάζετε όλα τα υλικά της κρέμας, ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα και σιγοβράζετε για 4-5 λεπτά μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.
- Αφαιρείτε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρετε αμέσως, περιχύνετε με την σάλτσα και πασπαλίζετε με τον μαϊντανό.
ΤΙΠ: Μπορείτε να το γεμίσετε και με τυρί τσένταρ ή απλό ζαμπόν.