Υλικά: για 4 άτομα
Για τη σως:
- 4 κ.σ. μαγιονέζα Brava
- 2 κ.σ. κέτσαπ Brava
- ανθός αλατιού
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σαλάτα:
- 1/2 μαρούλι ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1/2 αγγούρι ψιλοκομμένο
- 100 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
- 1 αυγό βρασμένο κομμένο σε τέταρτα
- 2 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Aναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε ανθό αλατιού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με το κουτάλι.
- Σε μπολ βάζουμε ψιλοκομμένο φρέσκο μαρούλι, ντομάτα κομμένη σε κύβους, ψιλοκομμένο αγγουράκι, και επικαλύπτουμε τα λαχανικά με τη σως. Πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί της επιλογής μας.
- Γαρνίρουμε τη σαλάτα με το βρασμένο αυγό και το κόβουμε σε τέταρτα για να γαρνίρουμε με αυτό τη σαλάτα του σεφ. Τέλος, προσθέτουμε στη σαλάτα ψιλοκομμένο ζαμπόν.