Νέες μαγιονέζες BRAVA (09/2015)

Νέες μαγιονέζες BRAVA (09/2015)

Πόσες προσωπικότητες μπορεί να έχει μια μαγιονέζα; Σύμφωνα με την BRAVA τουλάχιστον επτά εντελώς διαφορετικές και πεντανόστιμες!

Η Ελληνική εταιρία MEDITERRANEAN FOODS AE που παράγει και διανέμει τη γνωστή σε όλους μουστάρδα BRAVA, λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά μια νέα σειρά από μαγιονέζες εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερης γεύσης που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης διατροφής.

Εκτός από την κλασσική Real Μαγιονέζα τη σειρά συμπληρώνουν η μαγιονέζα Light, μαγιονέζα με μουστάρδα Dijon, μαγιονέζα με γεύση σκόρδου, μαγιονέζα με γεύση καπνιστού μπέικον, μαγιονέζα με γεύση μπλέ τυριού και η μαγιονέζα με γεύση Wasabi.

Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων αποτελεί από πλευράς σχεδιασμού συσκευασίας μια πραγματική καινοτομία όχι μόνο για την Ελληνική, αλλά και για πολλές άλλες ανεπτυγμένες αγορές.

Οι πολυστρωματικές φιάλες με το εργονομικό σχήμα είναι φιλοσοφίας Squeeze με Body sleeve εντυπωσιακού δημιουργικού. Το έξυπνο καπάκι “LockBack” και η βαλβίδα ελεγχόμενης ροής “StayClean”, επιτρέπουν την τοποθέτησή τους σε ανάποδη θέση, με ανοικτό καπάκι χωρίς διαρροές, καθ’ όλη την διάρκεια της χρήσης.