Υλικά: για 10-12 μπριός (ανάλογα το μέγεθος)
- 2 φλιτζάνια μαγιονέζα Dijonnaise mayo BRAVA
- 1/2 φλιτζάνι ξινόγαλο
- Χυμό από μισό φρέσκο λεμόνι
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ.πιπέρι
- 1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης κομμένη σε μικρούς κύβους
- 3 μικρά στήθη κοτόπουλου, βρασμένα και κομμένα σε κύβους χωρίς πέτσα και κόκκαλα
- 1 φλιτζάνι σέλερι, ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε κύβους μόνο το πράσινο μέρος
- 10 μικρά μπριός
Εκτέλεση
- Βράζετε τα στήθη από το κοτόπουλο με ένα κομμάτι σέλερι για 40-45 λεπτά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε μαζί τη μαγιονέζα Dijonnaise mayo BRAVA , το ξινόγαλο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τους κύβους κοτόπουλου, το σέλερι, την πιπεριά ψιλοκομμένη και τα κρεμμυδάκια και ανακατέψτε απαλά για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Καλύψτε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Για να σερβίρετε κόψτε τα μπριός στη μέση και γεμίστε τα με την κοτοσαλάτα.
Tip : μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε καλαμπόκι για πιο πλούσια γεύση.