Υλικά
- Λουκάνικα χωριάτικα
- Ελαιόλαδο
- Αραβικές πίτες
- Γραβιέρα Κρήτης
- Dijonnaise Mayo Brava
Εκτέλεση
1. Κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια τα λουκάνικα μας. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα κομμάτια του λουκάνικου έως ότου μαγειρευτούν.
2. Συνθέτουμε τις λουκανικόπιτες. Πάνω σε μια αραβική πίτα ρίχνουμε μια ποσότητα Dijonnaise Mayo, τοποθετούμε από πάνω κομμάτια λουκάνικου, τριμμένη γραβιέρα και τυλίγουμε σε ρολό.
3. Παίρνουμε ένα άλλο τηγάνι στο οποίο ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις λουκανικόπιτες έως ότου πάρουν χρυσό χρώμα και λιώσει η γραβιέρα.