Υλικά
- 5 λουκάνικα για hot dog
- 1 φύλλο σφολιάτα
- 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ Brava
- 200γρ mix τυριών
- 1 κρόκος αυγού
- Καλαμάκια ξύλινα
Εκτέλεση
- Παίρνουμε τα καλαμάκια και περνάμε προσεκτικά κατά μήκος τα λουκάνικα και τα βάζουμε στην άκρη.
- Απλώνουμε το φύλλο και αλείφουμε με ένα πινέλο την κέτσαπ να πάει παντού. Προσθέτουμε το τυρί και κόβουμε με ένα μαχαίρι το φύλλο σε 5 ίσες λωρίδες.
- Παίρνουμε τα λουκάνικα και τα τυλίγουμε κυκλικά με το φύλλο, χωρίς να αφήσουμε κενά.
- Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί φούρνου και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού. Βρέχουμε ελάχιστα τις άκρες από τα καλαμάκια για να μην μας καούν.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 20 λεπτά.