Υλικά: για 6 άτομα
- 1 κιλό χοιρινό από μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
- ½ φλυτζάνι κρασί λευκό
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κουταλιές πικάντικη μουστάρδα Brava
- 1 κουταλιά σπόρους κόλιανδρου σπασμένους
- Λίγα φύλλα φρέσκια μέντα
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
2. Προσθέτουμε το κρέας και σοτάρουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.
3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά.
4. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την μουστάρδα. Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά (περίπου 5 λεπτά).
5. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σπασμένο κόλιανδρο.
6. Σερβίρουμε με τα φύλλα φρέσκιας μέντας