Υλικά:
- 2 καρέ αρνιού
- 1 κούπα δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- 100γρ. μουστάρδα απαλή
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 κούπα λευκό κρασί
- 1 μελιτζάνα σε ροδέλες
- 1 κολοκύθι σε ροδέλες
- 2 καρότα σε χοντρές φέτες
- 3 κρεμμύδια κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη μουστάρδα, το δεντρολίβανο και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε τα καρέ μας και τα αλείφουμε με το μείγμα μας, ώστε να πάει παντού.
- Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα λαχανικά μας και τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το λευκό κρασί. Ρίχνουμε αλάτι και τοποθετούμε πάνω στα λαχανικά το κρέας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για μια ώρα περίπου.