Σάντουιτς με αβγοσαλάτα και ραπανάκι

Σάντουιτς με αβγοσαλάτα και ραπανάκι

Συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου!

Υλικά: για 3-4 άτομα

Για την αβγοσαλάτα:

  • 6 σφιχτά αβγά βρασμένα, κρύα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • ¼ φλ. μαγιονέζα Brava
  • ½ κ.γ ξύσμα λεμονιού και 1 & ½ κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 1/3 φλ. σέλερι ψιλοκομμένο
  • ¼ φλ. κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σάντουιτς:

  • Ψωμί της αρεσκείας σας
  • 3-4 φύλλα μαρουλιού για τη γέμιση
  • ραπανάκι ψιλοκομμένο για τη γέμιση

Εκτέλεση

1. Τοποθετούμε τα αβγά, τη μαγιονέζα, το χυμό λεμόνι, το ξύσμα λεμονιού, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό σε ένα μπολ.

2. Με τα χέρια μας ή με σύρμα ανακατεύουμε τα υλικά.

3. Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα, το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε στο ψυγείο για 3 ημέρες.

4. Τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού, την αβγοσαλάτα και το ραπανάκι σε στρώσεις ανάμεσα στις φέτες το ψωμιού της αρεσκείας μας.