Πένες με μανιτάρια και μουστάρδα Brava απαλή

Πένες με μανιτάρια και μουστάρδα Brava απαλή

Brava stories: Συνταγή από την Εύα Μονοχάρη!

Υλικά

  • 300 γρ, πένες ριγκατε
  • 150 γρ. καπνιστό ζαμπόν
  • 300 γρ. μανιτάρια λευκά
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουτ.σουπ. μουστάρδα απαλή Brava
  • 1 κουτ.σουπ. βούτυρο
  • 250 ml λευκό κρασί
  • 750 ml ζωμό κοτόπουλου
  • 2 κουτ.σουπ. μαϊντανό
  • 2 κουτ.σουπ. παρμεζάνα
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ζαμπόν σε κύβους.

2. Σοτάρουμε το βούτυρο, τα μανιτάρια, το σκόρδο και το ζαμπόν.

3. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε το ζωμό και τη μουστάρδα. Αλατοπιπερώνουμε.

4. Βράζουμε για 5 λεπτά και μετά προσθέτουμε τα ζυμαρικά.

5. Βράζουμε για 8 – 10 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.

6. Προσθέτουμε τη παρμεζάνα και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.