Κοτομπουκιές στο λεπτό

Κοτομπουκιές στο λεπτό

Συνταγή της Εύας Παρακεντάκη!

Υλικά

  • 2 φιλέτα κοτόπουλου
  • 1/2 κ.γ πάπρικα
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
  • αλάτι-πιπέρι
  • Μουστάρδα Mild Brava

Για το πανάρισμα:

  • φρυγανιά τριμμένη
  • 2 αυγά

Εκτέλεση

1. Τοποθετούμε σε ένα μπολ τα φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε λωρίδες, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την πάπρικα, το κύμινο, την σκόνη σκόρδου, και την μουστάρδα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

2. Πανάρουμε τις κοτομπουκιές βουτώντας αρχικά στο αυγό και μετά στην φρυγανιά.

3. Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι έως ότου χρυσίσουν και γίνουν τραγανές.

Συνοδεύουμε με πίτες και μουστάρδα