Κεφτεδάκια για πάρτυ με Hot Chilli Sauce Brava

Κεφτεδάκια για πάρτυ με Hot Chilli Sauce Brava

Συνταγή της Μυρσίνης Λαμπράκη!

Υλικά: για 24-50 κεφτεδάκια

  • 1 κιλό κιμά γαλοπούλας ή μοσχαρίσιο
  • 1/3 του φλιτζανιού  φρυγανιά ή ψίχουλα ψωμιού
  • 1 μεγάλο αυγό, χτυπημένο
  • 1 κ.γ. τριμμένο κόλιανδρο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια , ψιλοκομμένα
  • 1 ½ κ.σ. τζίντζερ
  • 1 κ.γ. κ.γ.αλάτι
  • 2 κ.σ. Hot chili sauce BRAVA

Για το ντρέσινγκ:

  • 2 κ.σ. Hot Chili Sauce BRAVA
  • 2 κ.σ. Bbq Sauce Brava
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

1. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμιγνύουμε όλα τα υλικά του κιμά μαζί και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2. Σε ένα μεγάλο ταψί, στρώνουμε μια λαδόκολλα και την ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια σε μέγεθος μπουκίτσας  και ψήνουμε στους 180ο C για 20΄περίπου, γυρίζοντας τα να ψηθούν από όλες τις πλευρές.

3. Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά το ελαιόλαδο με την Hot Chili & την Bbq Sauce BRAVA . Ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και ανακατεύουμε ελαφρά να καλυφθούν με τη σάλτσα.

4. Περνάμε τα κεφτεδάκια σε οδοντογλυφίδες πάρτι , πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.