Γραβιέρα τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας

Γραβιέρα τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας

Συνταγή της Εύας Παρακεντάκη!

Υλικά

  • γραβιέρα Κρήτης
  • τοματίνια
  • κάπαρη
  • φύλλο κρούστας
  • πιπεριά Φλωρίνης
  • σουσάμι
  • κρέμα βαλσάμικου με μέλι Brava
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Απλώνουμε σε μια καθαρή επιφάνεια δύο φύλλα κρούστας και τοποθετούμε στην μέση το κομμάτι γραβιέρας. Πάνω από το τυρί βάζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες, κάπαρη, τοματίνια, ρίγανη και αλατίζουμε.

2. Κόβουμε λίγο από το φύλλο που εξέχει δεξιά και αριστερά και διπλώνουμε ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένα πακετάκι.

3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το πακετάκι μας για 4-5 λεπτά καθώς δεν θέλουμε να λιώσει το τυρί αλλά μόνο να χρυσίσει το φύλλο.

4. Ραντίζουμε με Κρέμα Βαλσάμικου με μέλι Brava και προσθέτουμε και λίγο σουσάμι.