Φιλετάκια ψαρονέφρι με απαλή μουστάρδα Brava πάνω σε πουρέ πατάτας

Φιλετάκια ψαρονέφρι με απαλή μουστάρδα Brava πάνω σε πουρέ πατάτας

Υλικά: για 4 άτομα

  • 2 φιλέτα ψαρονέφρι
  • 800 γραμμάρια πατάτες
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 40 γραμμάρια βούτυρο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 100 γραμμάρια μουστάρδα απαλή Brava
  • 70 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 20 ml νερό χλιαρό

Εκτέλεση

1. Κόβουμε σε λεπτές φέτες το ψαρονέφρι και ταυτόχρονα ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι.

2. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά τις φέτες από το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές.

3. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες και στην συνέχεια τις περνάμε από τον μύλο για πουρέ.

4. Προσθέτουμε στον πουρέ το βούτυρο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.

5. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ανακατεύουμε την μουστάρδα με την κρέμα και το νερό και ανακατεύουμε καλά.

6. Σερβίρουμε τα φιλετάκια μαζί με τον πουρέ και περιχύνουμε με την σάλτσα μουστάρδας.