Χοιρινή τηγανιά με κόλιανδρο και πικάντικη μουστάρδα Brava

Χοιρινή τηγανιά με κόλιανδρο και πικάντικη μουστάρδα Brava

Υλικά: για 6 άτομα

  • 1 κιλό χοιρινό από μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • ½ φλυτζάνι κρασί λευκό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές πικάντικη μουστάρδα Brava
  • 1 κουταλιά σπόρους κόλιανδρου σπασμένους
  • Λίγα φύλλα φρέσκια μέντα

Εκτέλεση

1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.

2. Προσθέτουμε το κρέας και σοτάρουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.

3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά.

4. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την μουστάρδα. Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά (περίπου 5 λεπτά).

5. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σπασμένο κόλιανδρο.

6. Σερβίρουμε με τα φύλλα φρέσκιας μέντας