Burger με καραμελωμένα κρεμμύδια, κατσικίσιο τυρί και Μουστάρδα με βότανα και μέλι

Burger με καραμελωμένα κρεμμύδια, κατσικίσιο τυρί και Μουστάρδα με βότανα και μέλι

Υλικά: για 2 άτομα

Για τον κιμά

  • 200 gr. κιμά μοσχαρίσιο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια

  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Επιπλέον θα χρειαστείτε

  • 2 φέτες κατσικίσιο τυρί
  • Μουστάρδα με Βότανα και Μέλι Brava
  • 2 ψωμάκια για burger

Εκτέλεση

1. Ζυμώνουμε τον κιμά με το αλάτι, το πιπέρι και 1-2 κουταλιές της σούπας νερό.

2. Aφήνουμε τον κιμά σκεπασμένο στο ψυγείο.Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες.

3. Σε ένα πλατύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ελαφρά προσθέτουμε τα κρεμμύδια, αλατίζουμε.

4. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοψήνουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν.

5. Λίγο πριν αποσύρουμε προσθέτουμε το μέλι και το μπαλσάμικο.

6. Όσο καραμελώνουν τα κρεμμύδια πλάθουμε τον κιμά σε 2 μπιφτέκια και τα ψήνουμε.

7. Ανοίγουμε τα ψωμάκια και τα αλείφουμε καλά με Μουστάρδα με Βότανα και Μέλι Brava.

8. Μοιράζουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια, τοποθετούμε το τυρί, τέλος το μπιφτέκι, κλείνουμε το burger και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα στην οποία προσθέτουμε τα λαχανικά που μας αρέσουν και Μουστάρδα με Μεσογειακά Βότανα και Μέλι Brava.